Cinci lucruri pe care barbatii adora sa le auda de la iubitele lor!

31/10/2011 at 12:28 (1)

Stim cu siguranta ca femeile au o nevoie constanta de a se simti intelese, admirate si iubite. Si pentru ca faptele pot fi subtile, au nevoie si de cuvinte. Totusi, nu numai femeile au nevoie de cuvinte tandre ca sa se simta bine, ci si barbatii.

Cinci lucruri pe care barbatii adora sa le auda de la iubitele lor
 Chiar daca femeile sunt de pe Venus si barbatii de pe Marte, din cand in cand toti simtim nevoia sa auzim cateva cuvinte care ne ajuta sa ne simtim fericiti si apreciati. Iata care sunt acele cinci sintagme pe care barbatii adora sa le auda.

1.    Este ok, nu e nevoie sa imi explici. Studiile au demonstrat ca barbatii tind sa devine necomunicativi cand se confrunta cu o problema, asa ca uneori in loc sa il presezi sa iti spuna ce ai vrea sa auzi, spune-I ca nu e nevoie sa iti dea explicatii. Cand lucrurile revin la normal vei putea sa ii ceri mai multe detalii.

2.    Esti sexy. Imi place zambetul tau. Evident, barbatii sunt mai preocupati de felul in care arata decat vor sa recunoasca. Studiile au demonstrat ca, la fel ca femeile, si barbatii apreciaza complimentele asa ca uneori nu strica sa ii spui ca arata bine si sa ii pui in evidenta calitatile fizice.

3.    Am incerdere in tine.
Barbatilor le place sa rezolve singur diferite probleme, dar mai mult decat atat le place cand partenerele le recunosc meritele, asa ca atunci cand iti spune ca se ocupa de ceva, spune-i ca esti convinsa ca va face totul cum trebuie.

4.    Am nevoie de ajutorul tau. 
Asta e formula magica. Este o sintagma care le mangaie orgoliul pentru ca le place cand recunosti ca ai nevoie de ei.

5.    Ma faci sa ma simt speciala. Relatiile nu sunt perfecte si nici pe departe asemanatoare cu cele din filme, dar, cu siguranta, exista momente inc are partenerul tau te face sa te simti speciala asa ca ar trebui sa ii spui asta. O sa il faci fericit.

Un comentariu

  1. clvforever said,

    este ok, nu e nevoie sa imi explici de fiecare data cat de mult tii la mine. 😀 si eu te iubesc pentru ca esti atat de sexy si imi place enorm zambetul tau! ❤ de fiecare data cand imi vorbesti ma faci sa ma simt speciala. am incredere in tine ca asa va fi mereu! TE IUBESC!:X

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: