Pulhac revine!!!

11/05/2009 at 21:13 (1)

Interviu cu fundasul ecipei Dinamo !

pulhac – Cristi, ce gînduri îl trec pe un fotbalist cînd e accidentat?
– Nu poţi descrie în cuvinte, e o stare tîmpită. Joci fotbal, asta faci de mic, iar brusc o accidentare îţi încurcă toate planurile. În acele momente de inactivitate parcă te simţi inutil. După ce te operezi te trec gînduri negre şi o întrebare obsesivă: „Oare o să mai pot juca vreodată ca înainte?”. Apoi urmează recuperarea. O perioadă lungă şi grea. Opt ore stai între patru pereţi, faci doar exerciţii şi înveţi să mergi din nou ca un nou-născut.
Ai fost acuzat de Cristi Borcea că te-ai îngrăşat…
– Pui pe tine pentru că organismul e obişnuit cu un alt efort, iar cînd nu ai activitate e normal să te îngraşi. Eu am pus pe mine cam patru kilograme, dar le-am dat jos, acum mai am un surplus de maximum un kilogram. Am stat două luni numai pe aparate, nu puteam face mai multe exerciţii pentru că eram în cîrje.
Vei mai fi la fel de determinat în joc cum erai înainte?
– Pe postul meu, de fundaş stînga, efortul şi intensitatea sînt mult mai mari, iar după o asemenea accidentare durează pînă ce organismul revine la capacitate maximă. Nu cred că pot evolua 90 de minute, dar duc vreo 60-70 de minute că nu sînt handicapat. (rîde) Am fost, dar nu mai sînt. Am poftă mare de fotbal, Pulhac nu se predă. Atenţie, sînt cîine rău!
Te-a afectat psihic această accidentare?
– Trebuie să fii foarte tare, să nu te gîndeşti niciodată cît mai ai de stat pentru că o iei razna. Eu am avut noroc că am fost cu Bratone, iar în doi totul e mai uşor. Sînt bine din punct de vedere psihic, abia aştept să intru pe teren.
– Mai poate pierde Dinamo titlul?
– Ne batem cu Urziceni şi cu Timişoara. Poli a investit mult în ultimii doi-trei ani şi se vede acest lucru, au terminat mereu pe primele 3-4 locuri în clasament. Dinamo are prima şansă şi cred că vom fi iar campioni.

„După o accidentare nu poţi să nu bagi piciorul la minge, chiar dacă ai o reţinere. Dacă unul vine cu talpa, bag şi eu talpa, ori ne accidentăm amîndoi, ori niciunul!”
Cristi Pulhac, fundaş Dinamo

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: